Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Membru Bizoo de 12 ani.
4.47
4 stars: Foarte bun
403 pareri

Bec halogen H4 Philips Racing Vision +150%

0 stars: 0.00 din 0 pareri

100 lei
Cod produs
12342RGTS2
Pe stoc
Da
Descriere
Bec halogen H4 Philips Racing Vision +150%

Imbunatateste la maximum iluminatul si condusul   Tip de lampa: H4
Pachet de: 2
12 V, 60/55 W

Vezi mai departe si reactionezi mai rapid, cu 150% mai multa luminozitate  Atunci cand conduci noaptea, ai nevoie de cea mai buna vizibilitate posibil. Cu cat poti vedea clar mai departe, cu atat poti reactiona mai repede la orice apare pe drum. Farurile din fata RacingVision de la Philips iti cresc vizibilitatea cu pana la 150 %, datorita luminozitatii. Recunosti obstacolele din drumul tau mai repede decat cu alte becuri cu halogen mai putin puternice, astfel ca ajungi sa te bucuri de o calatorie mai sigura si mai placuta.

Unul dintre cele mai stralucitoare becuri, pentru o performanta excelenta a iluminatului  Vei conduce mai bine pe drum cu lumini mai bune, mai stralucitoare. Datorita geometriei cu filament de inalta precizie otimizat, umplerii cu gaz de presiune ridicata de pana la 13 bari, cromarii de inalta precizie si sticlei de cuart UV de cea mai buna calitate, farurile RacingVision de la Philips stabilesc un nou reper in iluminatul auto. Concepute pentru performanta desavarsita si vizibilitate, aceste faruri iti permit sa conduci intr-un mod mai relaxat, mai controlat si mai distractiv.

Lumina mai stralucitoare pentru soferii sportivi  Soferii sportivi asteapta de la masinile lor o performanta mai buna. Avand o luminozitate cu pana la 150% mai mare, farurile RacingVision de la Philips sunt omologate astfel incat sa-ti ofere o experienta placuta pe teren sau pe sosea.

Luminile mai stalucitoare previn surprizele si imbunatatesc controlul  Atunci cand conduci la viteze mai mari pe drumuri de tara slab luminate, te bazezi pe performanta farurilor. In fata unui pericol neasteptat, timpul de reactie este totul. Chiar si fractiuni de secunda pot fi cruciale pentru siguranta ta. Performanta superioara a fasciculului farului RacingVision de la Philips te ajuta sa identifici situatiile periculoase mai rapid si sa controlezi perfect vehiculul - indiferent de conditiile cu care te confrunti pe drum.

Contrast luminos imbunatatit, pentru a conduce intr-un mod mai sigur, mai interesant  Capacitatea vizuala este imbunatatita la maxim atunci cand conduci pe timp de noapte. In conditii de lumina slaba sau atunci cand te confrunti cu efectul de orbire produs de alte vehicule, capacitatea de a distinge obiectele este foarte redusa. Acest fapt ingreuneaza depistarea obstacolelor, cum ar fi un pieton pe drum. Temperatura de culoare specifica farurilor RacingVision de la Philips (disponibila la H4 si la H7) permite ochilor sa se concentreze mai bine si sa perceapa contraste in departare. Acest lucru te face sa fii utilizator mai sigur al soselelor. Iar cu capacitatile tale crescute, condusul dupa lasarea intunericului devine acum o experienta mai interesanta.

Respecta standardele ridicate de calitate ale omologarii ECE  Noi producem cele mai bune produse Philips din clasa lor de pe piata Producatorilor de Echipament Original si de pe piata de componente auto. Fabricate din produse de inalta calitate si testate in cele mai severe conditii tehnice, produsele noastre sunt concepute pentru a maximiza siguranta si confortul clientilor nostri in timp ce conduc masina. Toata gama noastra de produse este complet testata, controlata si certificata (ISO 9001, ISO 14001 si QSO 9000), la cele mai inalte cerinte ECE. Pe scurt, aceasta este calitatea in care poti avea incredere.

Faruri puternice admise de legislatia rutiera pentru conditii mai intunecoase  Condusul vehiculelor in timpul iernii este o provocare. Dar soferilor pasionati le place sa fie testati. Pe parcursul acestor luni de iarna grea, trebuie sa stii ca farurile sunt la datorie. La fel cum alegi pentru iarna anvelope de iarna, tot asa esti indreptatit sa soliciti cea mai buna
Trimite mesaj
Din Gura in Gura